26 dec. 2012

Scoala de dans

Deci astazi iti voi spune unul din talentele mele cand eram mic . Dupa titlul articolului cred ca v-ati dat seama despre talentul meu de dansator .

Eu dansator ??

Nici mie nu-mi vine sa cred cum am putut sa ma inscriu la cursuri de dans . In sala de dans , alaturi de cativa colegi de clasa si alti copii mai vechi nu aveam deloc emotii la dans , ba mai mult chiar imi placea . Sa te vezi intr-o incapere cu 4 pereti , cu echipa de dans si cu profesorul , peretii acoperiti de oglinzi , cu casetofonul si caseta de muzica, nu asa ca`i frumos ?? Da , iti zic eu , e frumos sa faci cursuri de dans bucuresti latino time intr-o incapere privata , insa cand venea vorba de festivitati , tremuram de emotii . Eu de firea mea sunt foarte emotiv , atat de emotiv sunt incat cand vad o sala cu oameni uit tot (nu glumesc) , transpir si tremur . . . Si daca va intrebati daca am participat vreodata pe o sala de dans cu echipa la vreo festivitate , va raspund ca DA . O singura data am participat si am stat mai in spatele scenei/echipei de dans . A fost cat de cat emotionant .

Recomand sa faceti putin sport, dansand. Nu e greu, trebuie dat play la o melodie si dai frau liber imaginatie tale de dansator. Foarte important sa faci sport in ziua de azi. Orice miscare este bine venita pentru a fi intr-o forma cat mai buna. Iubiti sanatatea, ca-i mai buna decat toate.

In fiecare zi cate o ora de dans poate sa iti schimbe starea ta de sanatate in bine. Sportul este un tratament perfect pentru a te mentine sanatos.Incearca pe cat posibil sa nu ajungi pe mainile doctorilor, ca de acolo porneste un adevarat calvar. Chiar daca se spune ca doctorii pot salva vieti, e mai bine sa nu ajungi la el. De ce zic asta ? Pai daca inveti sa te protejezi, sa fii intr-o forma cat mai buna, sigur nu vei ajunge pe mainile doctorilor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comentarii:

oferte bulgaria all inclusive spunea...

pacat ca nu prea le am cu dansul

Magazine participante Black Friday spunea...

Cum decurge cu dansul?

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut ? Nu uita sa lasi coment !