10 ian. 2012

Mi-e dor . . . Mi-e tare dor !

Am stat si m-am gandit ce clipe frumoase au fost . . . .
Mai vreauuuuuu .
Mi-e dor de trecut , vreau sa retraiesc acele clipe , vreau sa stau cu voi , alaturi de voi , chiar imi e dor de toate lucrurile intamplate acum cativa ani !
Acum s-a schimbat tot , parca nu mai am simturi , sufar de ceva , dar nu stiu de ce . . . Poate sufar ca vreau sa fiu cu voi , sau poate vreau sa ne vedem din nou . . . nu ne-am mai vazut de mullllttt timp , chiar vreau sa radem impreuna , sa glumim , sa facem prostii , sa facem mistouri , sa ne dam palme , pumni , sa ne tragem de par . . . asa cum o faceam cand eram impreuna . . . Clipele alea nu le voi uita niciodata , mi-au ramas tiparite in minte , voi ati fost trecutul meu . . . Poate intr-o buna zi se vor intoarce acele clipe , sau poate ne vom intalni macar sa ne mai vedem . Cred ca v-ati schimbat cu totul . Abea astept acea zi in care ne vom revedea . . .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comentarii:

Anonim spunea...

tuturor ne e dor uneori... >:D<

stiLizer spunea...

Exact, tuturor ne e dor uneori, dar tot uneori mai trebuie să trecem şi peste. Nu trebuie să rămânem blocaţi în trecut. Amintirile rămân, dar nu e frumos să ne facem alte amintiri şi mai frumoase? Viaţa e scurtă, dacă rămâi şi-n trecut, o pierzi pe toată.

DiD spunea...

Ai dreptate Silviu...:(..sh mie mi-este dor de foarte multe persoane....de unele clipe petrecute cu fostii prieteni..:(..dar imi amintesc fericita de acele clipe sh imi voi aminti intotdeauna..;)..>:D<

C.L.M. spunea...

:) eu nici macar dorul nu-l mai simt ;)) asa ca... considera-te norocos!

Jteph spunea...

Eh, vorba lui C.L.M e bine că simţi, mulţi nu se mai bucură nici de asta.

Mistocareala spunea...

Totusi vreau acele vremuri in care fugeam de la ore , stateam prin scoala fugariti de gardian . . . :)) Orele noastre de istorie petrecute la o ciocolata calda .

Gabi spunea...

si eu vreau sa mai retraiesc trecutul dar din pacate nu se poate...

addicted spunea...

De dor sunt si eu deseori incercata dar incerc sa ma detasez ca nu rezolv nimic de merg departe cu el...

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut ? Nu uita sa lasi coment !