8 ian. 2012

Interviu cu SilviU ( Mistocareala )

Blogatu : 1. Salut, iti multumesc ca ai luat decizia de a participa la acest interviu. Mai intai, te invit sa te prezinti pe tine si sa prezinti adresa blogului tau.
Silviu: Ma numesc Buculesei Stefan Silviu sunt un adolescent in varsta de 17 ani , locuiesc in Pascani judetul Iasi , iar adresa blogului meu este www.silviuoficial.blogspot.com.
Mistocareala blog
Blogatu : 2. Acum ca am aflat care-i blogul tau, iti adresez urmatoarea intrebare: De cand ai blog? Si care a fost motivul pentru care ti-ai lansat blogul? Acesta e primul tau blog sau ai mai avut si alte incercari?
Silviu: Am blogul din 31 august 2011 , l-am intemeiat pentru a cunoaste persoane noi, pentru comunicare si in ultimul rand pentru “bani”. Acesta este al doilea meu blog, am avut o incercare (www.stire4you.blogspot.com) care, zic eu, a mers destul de bine, dar am zis sa schimb tematica blogului si sa postez ceva mai la misto.

Blogatu : 3. Cum ai caracteriza blogul tau? Ce subiecte trateaza?
Silviu: Numele “Mistocareala” imi caracterizeaza blogul. Orice tip de subiecte in afara filmelor de groaza, paranormal, exorcizari etc.
Blogatu : 4. Cat de pasionat esti de blog? Cata vreme petreci scriind/documentandu-te/comentand/promovand zilnic blogul tau?
Silviu: Sincer, tin foarte mult la blogul meu, stau ore-n sir sa fac un articol bine structurat. Cam vreo 5 ore pe zi. Uneori mai mult, alteori mai putin, depinde de timpul meu liber.
Blogatu : 5. Cate bloguri citesti si de ce? Care sunt blogurile tale preferate? Care crezi ca este importanta pe care o vor capata blogurile in viitor?
Silviu: Citesc toate blogurile care imi comenteaza, le am la blogroll si care imi plac din punct de vedere al redactarii si continutul unui articol. Sunt mai multe bloguri, nu am niste bloguri speciale, pentru mine suntem toti o echipa, fiecare cu partea lui, nu pot face diferenta. Grea intrebarea, cred ca va fi mai bine sa stai acasa si sa castigi bani online decat sa muncesti din zori pe santier si sa castigi putin.
Blogatu : 6. Aceasta intrebare urmeaza firesc celei anterioare: Citesti Blogatu.ro? Daca da, ce iti place si ce nu? Ce ai schimba?
Silviu: Da citesc si imi place la acest blog concursurile pe care le organizeaza cu diferite firme si siteuri . Nu cred ca ar trebui sa schimbe mai nimic . Treaba merge foarte bine !
Blogatu : 7. Cat de important e blogul pentru tine? Cat de importanti sunt cititorii blogului tau pentru tine?
Silviu: Blogul, dupa familia si prietenii mei, este cel mai important in mediul online. Pot spune ca face parte din mine, noaptea ma gandesc la el, la ce articole sa mai postez, iar ziua, daca imi amintesc ce am visat despre un articol, postez. Un blog fara cititori nu ar mai exista, pur si simplu e degeaba online. Conteaza mult cititorii unui blog. Pot spune ca blogul se hraneste cu cititori.
Blogatu : 8. Si acum, sa discutam putin si despre latura ta offlline. Cum te-ai caracteriza ca om? Ce ocupatie ai si cum se impaca ea cu pasiunea pentru blogging? Ce hobby-uri ai?
Silviu: Sunt un om obisnuit, nu ma cred cine stie ce, sunt un om si cu bune si cu rele. Ca ocupatie sunt elev in clasa a 10-a la liceul Tehnic CF Unirea Pascani, profil contabilitate. Imi plac innotul si fotbalul, joc la echipa de fotbal CSS Pascani din liga a 4-a juniori de Vest.
Blogatu : 9. Care este parerea cunoscutilor tai despre blogul tau? Ce cred prietenii tai si membrii familiei tale despre bloguri?
Silviu: Prietenii mei au o parere buna si ma sustin in ceea ce fac, insa familia mea nu stie ca am blog .
Blogatu : 10. Ce alte medii de informare, cu exceptia blogului, utilizezi? De unde iti preiei informatiile pentru articolele de pe blog?
Silviu: Unele informatii le preiau de la tv-ul , lumea ce ma inconjoara .
Blogatu : 11. Un mesaj de transmis cititorilor Blogatu.ro!
Silviu: Cititi in fiecare zi Blogatu.ro si participati la concursuri!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comentarii:

Anonim spunea...

bravo baaaaai :*

C.L.M. spunea...

E bine ca ai sustinere!:D felicitari!:)

Cosmintosh spunea...

Apreciez ca eviti paranormalul si d'astea.
Asa frate, trebuie sa nu iei viata prea in serios si sa faci "mistocareala" de ea. Bravo si mult succes in continuare.

DiD spunea...

``Hai ca-i tare~``..:X:X..

Mistocareala spunea...

@inimioarecolorate : multumesc :)
@C.L.M : e foarte bine sa ai sustinere :X :) . Multumesc
@Cosmintosh : Le evit , ma face sa ma simt urat . . . Viata e misto :) , dar sunt aici sa o fac si mai misto :) .
@DiD : multumesc :)

Paul spunea...

Interesante raspunsurile! Felicitari si bafta mai departe!

sdR spunea...

bravo Silviu !! :)

Bogzilla spunea...

Dar de ce familia nu stie? :D

Mistocareala spunea...

@Paul : multumesc la fel :)
@sdR : mersi :)
@Blogzilla : poi nu cred ca i-ar interesa , plus de asta au treaba . Nu stiu ce e ala blog , mai ales mama nu stie sa umble la pc :)

DiD spunea...

Silviu stai linistit nici mama nu stie sa umble la pc....dar stie ce e ala blog..:)):))

Batonel spunea...

Felicitari , frumos interviu.
Interesante raspunsuri.

Gabi spunea...

misto interviu ....

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut ? Nu uita sa lasi coment !