4 ian. 2012

Familia si . . .

 Mazgalesc acest blog cu un articol in care va vorbesc despre limbajul din familie , bataile din familie , mai pe scurt barbatii care isi bat femeile sau invers !
. . . bataile dintre sot si sotie . Am vazut zeci de cazuri sau poate chiar sute de cazuri in care sotul isi bate sotia . Acum ma intreb oare de ce pula mea s-a mai casatorit cu ea ? Sa o loveasca ? Sa o bage in spital ? Cat de nebun poti fi sa dai in propriata sotie , e ca si cum te-ai lovi pe tine , deoarece cu ea iti vei face viitorul , nu cu altcineva . Tu chiar nu simti nimic pentru ea in acel moment cand o lovesti ? Am auzit si cazuri in care barbatul i-a pus cutitul la gat . . . Daca tot o lovesti de ce dai dovada ? De prostia pe care o ai in tine . 



. . . limbajul dintre sot si sotie . A doua agresiune dintr-o familie poate fi limbajul porcos dintre barbatul ideal al femeii si sotia ideala a barbatului . Pe langa ca jigneste femeia si il insulta pe Dumnezeu , poate provoca niste urme in sufletul copiilor lor care aud cum se cearta parintii lor . Tu iti dai seama ca acel copil are pe viata urme in suflet ? Daca ti-ar face cineva la fel in pula mea ? Ai mai face si tu altcuiva ?

Acesti barbati art trebui daca nu omorati , macar chinuiti . Au fost diferite campanii impotriva violentei din familie . . . dar ce poti sa le faci ?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comentarii:

Ramona :* spunea...

adevarat:|:|:| stiu cum e :-< :( si nu doresc nimanui asta;)

DiD spunea...

Eu una m-am saturat sa tot aud de certuri in familie....batai si tot asha..stiu si eu foarte bine cum e...:|..:(

Mistocareala spunea...

@Ramona :* : >:D< si parintii mei se cearta se injura dar , dar , se impaca imediat . :)
@DiD : aha . . . si eu m-am saturat :)

Emme spunea...

ai mei nu se cearta. Nici nu stiu cum as reactiona daca tata ar da in mama. :| si imi pare rau pentru cei care sunt in situatia asta.

Alexinho spunea...

Noul sport national :)) bataia femei :)

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut ? Nu uita sa lasi coment !