5 ian. 2012

Editia II - Cel mai votat blog al lunii ianuarie

Inscrierile pentru editia lunii ianuare a concursului ''Cel Mai Votat Blog'' au fost deschise in aceasta dimineata, conform regulamentului ! Automat, in clipa urmatoare se vor inscrie blogurile participante !
 Participarea la aceasta editie este una ceva mai redusa ca numar, 15 de bloguri,deoarece este la prima editie, exista limitarea la un singur vot pe IP pe o perioada de o zi a concursului , iar principala ''cheie'' a succesului il reprezinta voturile cititorilor proprii, ai fiecaruia dintre bloggerii participanti !
Atentie, acesta este un concurs, nu un top al blogurilor! Poate participa oricine se considera suficient de curajos incat sa infrunte realitatea , insemnatatea proprie in blogosfera! Mult succes tuturor!
 *o sugestie : pentru a obtine mai multe voturi, incercati sa promovati concursul pe blogurile personale, caci asta reprezinta cheia succesului pentru castigatorii primei editii  !

Primul blog inscris care strange cele mai multe voturi la sfarsitul lunii Ianuarie primeste o diploma de " Cel mai votat blog a lunii Ianuarie " si timp de o luna voi pune bannerul lui pe blogul acesta !

Model diploma prima editie ( Decembrie )




Din acest moment dau START proiectului " Cel mai Votat blog al lunii IANUARIE "

Cei care vor sa participe trebuie neaparat sa dati like pe pagina de facebook a blogului : http://www.facebook.com/silviuoficial .

Cea mai importanta regula . Trebuie sa te inscrii pe http://voteblog.hi2.ro . Acolo vei primi un link unic cu care vei strange voturile . 

Dupa ce ai dat like si te-ai inscris la concurs lasi intr-un comentariu , la concursul lunii respective cu : Numele tau de facebook , numele cu care te-ai inscris pe site si adresa blogului participant .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comentarii:

Gabi spunea...

Nume: Gabi Jideru
Numele cu care m-am inscris: GabiJ
Adresa blogului: http://gabbyoficial.blogspot.com

Mistocareala spunea...

@ Gabi J. : mult succes :)

Petru spunea...

Daca toti bloggerii organizeaza cocursuri, atunci cine mai are timp sa participe??

Mistocareala spunea...

@Petru : organizezi si dupa te bagi in alte concursuri . . .nu e mare lucru :)

Emme spunea...

Nume: Emme Dumitrache
Nume cu care m-am inscris: Emme
Adresa blogului: www.emmescrie.com

bestconcurs spunea...

Nume: Medi Zoli
Numele cu care m-am inscris: bestconcurs
Adresa blogului: http://bestconcurs.eu

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut ? Nu uita sa lasi coment !